Και συνεχίζουμε τις DIY συνταγές μας με κάτι ακόμα πιο εύκολο, αλλά που προσδίδει ιδιαίτερη νοστιμιά στα φαγητά μας. Ένα λάδι, λοιπόν, που συνοδεύει άψογα τις σαλάτες, ταιριάζει σε μαρινάδες αλλά και στα ζυμαρικά και στο ψωμί.

Η παρακάτω συνταγή μπορεί να φτιαχτεί με οποιοδήποτε από τα βότανα της Vitera. Παρ’όλα αυτά, εμείς σου συστήνουμε τα Αγιουβερδικά Ayurvedic Pitta Tea και Ayurvedic Vata Tea. Το Pitta Tea έχει γλυκόριζα, τριαντάφυλλο και τζίντζερ ενώ ,το Vata Tea έχει γλυκόριζα, τζίντζερ και κανέλα. Η επιλογή είναι δικιά σας.

Διαδικασία:
Σε δύο φλιτζάνια παρθένο ελαιόλαδο, βάζεις δύο κουταλιές της σούπας Pitta/Vata Tea. Σφραγίζεις το μπουκάλι, αφού το έχεις ανακινήσει καλά και το τοποθετείς για μια εβδομάδα σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος. Στην διάρκεια της εβδομάδας αυτής, καλό θα ήταν να συνεχίσεις να το ανακινείς που και που. Διατηρείται στο μπουκάλι περίπου 6 μήνες, αφού αποσφραγιστεί. Αν σας ενοχλεί η αίσθηση των βοτάνων στο φαγητό, μπορείτε στο πέρας της εβδομάδας, να το σουρώσετε σε ένα άλλο μπουκάλι και να έχετε απλά την μυρωδιά τους στο φαγητό σας.
Ένα έξτρα tip, είναι να πάρετε πορτοκάλι και να στύψετε 4-5 σταγόνες στο μείγμα, ανακινώντας το καλά.

Εκτός από την ιδιαίτερη γεύση που θα δώσει στα γεύματα σας, τα συστατικά των βοτάνων μας είναι άκρως φυσικά και υγιεινά για ένα δυνατό boost του οργανισμού μας.
Καλή όρεξη και καλή σας απόλαυση.❤️
